Wonen in Boskoop

Florissant Wonen (Torenpad West) is gelegen aan westzijde van Boskoop. De nieuwe wijk is goed bereikbaar vanuit de Parklaan, de Zijde en de Zinkeling, met het centrum op loop- en fietsafstand. In de directe omgeving vindt u het NS-station met aan de overzijde het Floragebouw, het voormalige veilinggebouw waarin tegenwoordig een theater en restaurant De Roos gevestigd zijn. Aan de Parklaan is een medisch centrum gevestigd met onder andere een apotheek en een dokterspraktijk. Vanwege de centrale ligging – zowel in Boskoop zelf als in het omliggende Groene Hart – is Florissant Wonen de ideale thuisbasis voor mensen die wellicht werken in de Randstad, maar liever wonen in het Groene Hart.

Buiten is overal in Boskoop

In Boskoop, centraal gelegen tussen Utrecht en Den-Haag, is het Groene Hart toch echt op z’n groenst. Waar dit mooie Zuid-Hollandse dorp wereldwijd bekend staat om zijn sierteelt en zijn boomkwekerijen, roemen inwoners vooral de rust, de ruimte en ook de gemoedelijkheid. Dwars door het gezellige centrum stroomt de Gouwe en aan weers-kanten strekken de weidse polders zich uit. In het seizoen, als de vele rozen, rododendrons en azalea’s in bloei staan, toont het dorp zijn veelkleurige visitekaartje. Wonen in Boskoop is buiten wonen, maar dan wel met de hele Randstad binnen handbereik.

Aan de westzijde van Boskoop, dichtbij het NS-station, wordt een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd: Florissant Wonen. In deze nieuwe, ruim opgezette wijk komen straks 85 riante woningen te staan, en wellicht dat er ook nog enkele vrije kavels beschikbaar komen. Wat direct opvalt is het groene karakter van de nieuwbouwwijk en de weidse uitzichten die het beeld bepalen. In Florissant Wonen woont u buiten en vrij, terwijl Boskoop ook veel te bieden heeft op het gebied van winkels, scholen, kinder-opvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. En wat er niet is, vindt u altijd wel in de directe nabijheid van de Randstad. Directe treinverbinding naar: Gouda (17 min.) & Alphen aan den Rijn (5 min.)