Hotspots in Boskoop

Rust en ruimte zijn natuurlijk heerlijk, maar het is wel zo prettig om alle voorzieningen bij de hand te hebben. De gezellige dorpskern van Boskoop is een mooie uitvalsbasis voor uw dagelijkse boodschappen. Wilt u meer keus, dan zijn zowel Gouda als Alphen aan den Rijn lekker dichtbij. Voor een dagje shoppen bent u met de auto of met het openbaar vervoer zo in de steden Den haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Nog verder weg, bijvoorbeeld voor een korte vakantie of een zakelijke trip? Binnen een half uur staat u op Schiphol en in diezelfde tijd bereikt u ook Rotterdam Airport. De handelsgeest van Boskoop heeft altijd gefloreerd dankzij die centrale ligging. Nu is het uw beurt om daarmee uw voordeel te doen.

Flora Boskoop

Flora is een evenementenlocatie in Boskoop waarin Flora party & event, Grand Café Roos eten & drinken, het Flora Theater en het Merkur Casino gevestigd zijn. U kunt hier uw vrienden ontmoeten voor een gezellige avond uit maar ook een prachtig trouwfeest vieren. Daarnaast grenst Flora Boskoop aan het Rosarium, waarop het terras uitzicht biedt. Een prachtige locatie die veel mogelijkheden te bieden heeft.

Perron 3

Bij Perron 3 kunt u terecht voor een gezellige lunch met vrienden of een zakelijke overleg, Ook 's avonds kunt u genieten van een lekkere warme avond maaltijd. Moet u snel de trein halen? Dan hebben ze ook een lekker broodje of koffie to go om mee te nemen. Bij Perron 3 is iedereen welkom!

Winkels

In Boskoop bevinden zich een aantal grote supermarktketens waaronder Hoogvliet en Albert Heijn. Verder vind u in de dorpskern een groot aantal lokale winkeliers waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Speelruimte

Boskoop is een groene gemeente waar veel ruimte is voor kinderen om te spelen. Ook in Florissant is er volop ruimte voor kinderen om te spelen en te ontdekken zoals in de (natuurlijke) speeltuin of op avontuur bij de windakker.